• darkblurbg
    Welkom bij Zelfstandigen Bouw Verzekeringsvoordeel

ZZP Nederland Verzekeringen
ZZP Nederland verzekeringen bestaat sinds 2011 en richt zich volledig op advies aan zzp’ers. Volledig onafhankelijk van verzekeraars en banken adviseren onze mensen u objectief op ieder gebied van verzekeren. Voorop staat een duidelijke voorlichting; Nuttig, Betaalbaar en Transparant.

Op basis van onze goede voorlichting, onze expertise en wijze van advisering zijn wij door Zelfstandigen Bouw gevraagd om onze diensten ook aan te bieden aan u, als lid van Zelfstandigen Bouw.
Wij beschouwen het als onze belangrijkste taak om u bewust te maken van de risico’s die u loopt als zzp’er. Wij maken die risico's voor u inzichtelijk en vervolgens bepaalt u zelf waar u wel of niet een verzekering voor wilt afsluiten.

AFM Vergunning en Kifid
ZZP Nederland Verzekeringen heeft van de AFM een volledige vergunning verkregen voor o.a. schadeverzekeringen, arbeidsongeschiktheidsverzekeringen, levensverzekeringen, bankzaken en hypotheken. U kunt dit controleren op de website van de AFM, ons nummer is 120 403 48. Ook is ZZP Nederland Verzekeringen aangesloten bij de klachtenorganisatie van assurantiebedrijven KIFID onder nummer 300.014679

 

Dienstenwijzer zonder advies

Dienstenwijzer advies